Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581

Fulda MultiControl, köp däcket!

Hitta dina

MultiControl

här!

Fulda MultiControl – Grymt grepp året runt

Utvecklingsteamet som skapat Fulda MultiControl har lyckats ta fram ett däck som både håller dig trygg ute på vägarna, och som har en tilltalande estetisk design. Tester av däcket har visat att det har ett enastående grepp på våta sommarvägar, is, snö och slask. Detta åstadkommer man med det vågiga horisontella mönstret som förstärker evakuering av vatten i alla väder. Sajpningarna har skapats med 3D Bubble Blade Interlocking teknologin vilket ger dig ett ytterligare förstärkt grepp på just snö. Snön sätter sig i sajpningarna och gör däcket mer kompakt, vilket är den egenskap man vill åstadkomma för att förhindra sladd i svängarna och vid start och inbromsning.

Mönsterdjupet och axlarna på Fulda MultiControl ger en optimal kontaktyta vilket i slutändan gör att däcket slits jämnare. Däck med jämn förslitningsyta och tryckfördelning håller mycket längre. Det kan därför vara en otroligt god investering att köpa Fulda MultiControl då du även får två däck i ett.

Fulda MultiControl för perfekt kontroll

Det är viktigt att ett helårsdäck presterar perfekt året runt, i alla situationer. Visserligen kommer man aldrig kunna få lika bra prestanda under respektive halvår med ett däck som är utformat för just dessa säsonger, men för det låga priset kommer du få ett adekvat skydd under en lång tid. Återta kontrollen över din bil även i de ruggigaste väderlekar med Fulda MultiControl.

Bestäm själv hur du vill ha det

tirendo.se är det du som bestämmer. Bläddra genom vårt enorma utbud i lugn och ro, utan jäktande säljare som försöker pracka på dig fjolårets uppsättning. Med sökfunktionerna sållar du bland tiotusentals däck på nolltid, och du får hem din order på bara några dagar.

 • Stadigt och bekvämt
 • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
 • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
 • Fri leverans
  Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
 • 14 dagars diskretionära återvändande
  Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
 • Direkt till din dörr
  Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
x
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK