Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581

Falken Azenis FK510, köp däcket!

Hitta dina

Azenis FK510

här!

Ge bilen ett ordentligt lyft – Falken Azenis FK510

Det här är det senaste skriket från däcktillverkaren Falken. Sommardäcket är utvecklad för superbilar och är byggt för att hantera den enorma mängd hästkrafter som dessa bilar har under motorhuven. Falken Azenis FK510 ger din bil ett starkt och pålitligt grepp, förhöjd styrprecision och klanderfri prestanda i alla lägen. Gummiblandningen 4D Nano Design är av högsta kvalitet och ger bilen bättre väghållning samtidigt som det är extra tåligt mot förslitningar. Gummit är flexibelt och anpassar sig till de olika situationer bilen befinner sig i med ögonblicklig responstid. Kontaktytan på däcket fördelar trycket jämnt över däcket, och det vanliga fenomenet där ena sidan på däcket slits är som bortblåst.

Falken Azenis FK510 täcker alla situationer som kan uppstå på vägarna. De breda skuldrorna på däcket förbättrar prestandan i kurvorna och när bilen accelererar. Du kommer känna att du har full kontroll över din dyrgrip i de stunder då det verkligen går undan. De varierande spåren på mittsektionen bidrar både med flexibilitet i svängarna och stabilitet under rakkörning.

Falken Azenis FK510 har tänkt på allt

Alla säkerhetsåtgärder på Falken Azenis FK510 har utförts i perfektionens anda. De fyra längsgående spåren forslar effektivt bort vatten från körbanan och motverkar vattenplaning även i höga hastigheter. Kort och gott har man tänkt på allt när man tog fram Falken Azenis FK510, och detta kommer garanterat märkas när du utrustar din bil med dessa premiumdäck.

Köp nya däck enkelt hos oss

När du handlar från tirendo.se gör vi vårt yttersta för att du ska bli nöjd. Förutom våra låga priser får du hjälp med hela köpprocessen utan att behöva besväras av jobbiga försäljare.

 • Stadigt och bekvämt
 • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
 • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
 • Fri leverans
  Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
 • 14 dagars diskretionära återvändande
  Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
 • Direkt till din dörr
  Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
x
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK