Dunlop

Dunlop SP Winter Sport 3D, köp däcket!

Frånkr 1.424per däck
Hitta dina

SP Winter Sport 3D

här!

Dunlop SP Winter Sport 3D är ett högkvalitativt bildäck för vinterkörning, designat med Dunlops speciella gummiblandning som ger ett fantastiskt grepp på hala vintervägar. Detta dubbfria däck är extremt slitstarkt och håller sig som nytt trots hårt klimat.

Däckprofil

Kiseldioxiden i Dunlop SP Winter Sport 3D är nyckeln till det fina fästet, som fungerar på både torra och våta vägar och under vilka väderförhållanden som helst. Det förbättrade greppet i detta bildäck minimerar bland annat risken för vattenplaning, medan 3D-teknologin förhöjer prestandan på torra vägar. Däckets inre består av dubbla stålband som motverkar slitage när man kör i höga hastigheter och som ytterligare förstärker kontakten med marken. Dunlop SP Winter Sport 3D reagerar också snabbt vid acceleration och inbromsning tack vare den banbrytande teknologin som kännetecknar många av de främsta Dunlop däck.

Ekonomi

Dunlop SP Winter Sport 3D är ett däck som tagits fram för att rulla länge. Den ökade livslängden, gummit, greppet och kontrollen gör detta pålitliga bildäck till ett av de mest populära från tillverkaren. En prisvärd prestandamodell som mycket väl håller för vinters påfrestningar.

Kännetecken

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
30 dagars returpolicy***
Över 1.000 monteringsstationer
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.
***Fälgar och kompletta hjul exkluderas från fri leverans (9,90 EURO per hjul / fälg).
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK