Continental

Continental WinterContact TS 860, köp däcket!

Frånkr 1.196per däck
Hitta dina

WinterContact TS 860

här!

Continental WinterContact TS 860 besegrar vädergudarna

Vintern är den mest osäkra perioden på året för motorister. Plötslig blixthalka och kraftiga snöstormar kan höja pulsen hos den mest inbitne föraren, och det är därför viktigt att man kör med däck man kan lita på. Continental WinterContact TS 860 är ett robust däck som utformats med säkerhet i fokus. Däcket är täckt av sajpningar över alla partier enligt schemat CoolChiliTM. Teknologin används för att ge bättre bromsförmåga även under de mest ruskiga snöstormar, och är en innovation som bidrar till Continental WinterContact TS 860 kraftfulla komposition.

Även på frosttäckta och isiga vägar har du en vän att räkna med. De nya kanalerna som forslar undan is och snö enligt schemat Liquid Layer DrainageTM har bevisligen ökat däckets prestanda när den osynliga faran lurar under bilen. Bromssträckan blir kortare då däcket effektivt undanröjer alla säkerhetshot, och du får mer kontroll över din bil

Continental WinterContact TS 860 har full koll på läget

Snow Curve+ teknologin har tagits fram för att bistå med ett starkare grepp i kurvorna då vägarna täcks av is och snö. Det har förmågan att komprimera snön mellan spåren vilket ger ett mer enhetligt tryck mot vägen. Risken att du tappar kontrollen över bilen reduceras markant och du behöver inte oroa dig för att glida av vägen om du anpassat hastigheten. Greppet blir inte enbart bättre i kurvorna. Du får en mer stabil helhet vilket ytterligare bidrar till Continental WinterContact TS 860 starka säkerhetsprofil.

Köp alltid dina däck från oss

Tirendo.se ger dig låga priser och utomordentlig service. Vi ser till att din order behandlas så snabbt som möjligt, och om du behöver hjälp med montering står någon av våra över 1000 monteringspartners till ditt förfogande.

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri leverans
Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
14 dagars diskretionära återvändande
Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
Direkt till din dörr
Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK