Continental

Continental PremiumContact 6, köp däcket!

Frånkr 1.054per däck
Hitta dina

PremiumContact 6

här!

Continental PremiumContact 6 rekommenderas av Auto Motor und Sport

Detta kan anses vara ett av de mest prisvärda premiumdäcken på marknaden. Continental PremiumContact 6 är ett sommardäck som utvecklas av den renommerade däcktillverkaren för alla typer av personbilar. Däcket kommer ge din bil en sportig känsla med dess utomordentliga grepp, pålitliga prestanda och fantastiska styrprecision. Behöver du ett däck du alltid kan lita på? Då är Continental PremiumContact 6 ett däck för dig.

Den tyska biltidningen Auto Motor und Sport har utfört omfattande tester på Continental PremiumContact 6, och resultaten är lovande. Silicablandningen gör att din bils bromsförmåga förhöjs både på regniga och torra vägar. Den här effekten märks särskilt av på blöta vägar, en egenskap som är livsviktig i de oväntade stunder som kan dyka upp på de svenska höst- och sommarvägarna. Man har lagt stort fokus på att sänka däckets rullmotstånd så att du ska kunna få en bekvämare åktur samtidigt som du sparar pengar på bensin.

Ta kontrollen med Continental PremiumContact 6

Däckmönstret på Continental PremiumContact 6 har optimerats för att bidra med bättre precision när du kör. De asymmetriska ribborna ger bättre grepp vid rivstart, och även vid inbromsning. Du kommer märka att bilen inte girar och drar lika mycket, vilket ökar trygghetskänslan ute på vägarna. Maximal kontroll är viktigt då det reducerar risken för olyckor. Målet med alla bilar bör vara att sträva mot minimal haveririsk, och med däck som heter duga kan du känna dig trygg bakom ratten.

Beställ enkelt hem däck från nätet

tirendo.se hittar du alltid billiga däck för alla bilmodeller. Vi hjälper dig genom urvalsprocessen, och när du fått hem däcken kan du nyttja någon av våra över 1000 monteringspartners över hela landet. Ge din bil ett lyft redan idag!

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
30 dagars returpolicy***
Över 1.000 monteringsstationer
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.
***Fälgar och kompletta hjul exkluderas från fri leverans (9,90 EURO per hjul / fälg).
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK