Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581

Continental PremiumContact 6, köp däcket!

Hitta dina

PremiumContact 6

här!

Continental PremiumContact 6 rekommenderas av Auto Motor und Sport

Detta kan anses vara ett av de mest prisvärda premiumdäcken på marknaden. Continental PremiumContact 6 är ett sommardäck som utvecklas av den renommerade däcktillverkaren för alla typer av personbilar. Däcket kommer ge din bil en sportig känsla med dess utomordentliga grepp, pålitliga prestanda och fantastiska styrprecision. Behöver du ett däck du alltid kan lita på? Då är Continental PremiumContact 6 ett däck för dig.

Den tyska biltidningen Auto Motor und Sport har utfört omfattande tester på Continental PremiumContact 6, och resultaten är lovande. Silicablandningen gör att din bils bromsförmåga förhöjs både på regniga och torra vägar. Den här effekten märks särskilt av på blöta vägar, en egenskap som är livsviktig i de oväntade stunder som kan dyka upp på de svenska höst- och sommarvägarna. Man har lagt stort fokus på att sänka däckets rullmotstånd så att du ska kunna få en bekvämare åktur samtidigt som du sparar pengar på bensin.

Ta kontrollen med Continental PremiumContact 6

Däckmönstret på Continental PremiumContact 6 har optimerats för att bidra med bättre precision när du kör. De asymmetriska ribborna ger bättre grepp vid rivstart, och även vid inbromsning. Du kommer märka att bilen inte girar och drar lika mycket, vilket ökar trygghetskänslan ute på vägarna. Maximal kontroll är viktigt då det reducerar risken för olyckor. Målet med alla bilar bör vara att sträva mot minimal haveririsk, och med däck som heter duga kan du känna dig trygg bakom ratten.

Beställ enkelt hem däck från nätet

tirendo.se hittar du alltid billiga däck för alla bilmodeller. Vi hjälper dig genom urvalsprocessen, och när du fått hem däcken kan du nyttja någon av våra över 1000 monteringspartners över hela landet. Ge din bil ett lyft redan idag!

 • Stadigt och bekvämt
 • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
 • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
 • Fri leverans
  Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
 • 14 dagars diskretionära återvändande
  Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
 • Direkt till din dörr
  Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK