Continental

Continental IceContact 2, köp däcket!

Frånkr 2.071per däck
Hitta dina

IceContact 2

här!

Continental IceContact 2, testvinnaren

Riktigt bra vinterdäck är en viktig investering. Det är värt att söka efter de allra bästa däcken på marknaden för både din egen och dina passagerares säkerhet i vinter. Continental IceContact 2 har vunnit utmärkelser som ett årets bästa vinterdäck flera år i rad, och hyllas bland annat av tidningen Teknikens Värld för sina utmärkta egenskaper framför allt vad gäller undanmanövrar.

Tack vare nära 50 % fler dubbar än normala dubbdäck har dessa vinterdäck bättre grepp, framför allt på is. Även dubbarnas placering, i ett sicksackmönster, bidrar till den ökade säkerheten. Som en extra bonus är dessa däck även försedda med Crushed Ice Technology som innebär att bilen får en betydligt förkortad bromssträcka då isskrap leds bort från dubbarna. Tack vare den unika Stud-on tekniken sitter dubbarna bättre i däcken något som ger vinterdäcken en fördubblad livslängd i jämförelse med andra däck av samma typ.

Continental IceContact 2 fungerar alldeles utmärkt på de flesta underlag du kan stöta på under vintern. Så oavsett om du kör på snö, is, slask eller bar asfalt så ligger däcket i topp bland de testade vinterdäcken år efter år. Det här är de perfekta vinterhjulen för dig som kör i alla väglag och alla väderlekar.

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
30 dagars returpolicy***
Över 1.000 monteringsstationer
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.
***Fälgar och kompletta hjul exkluderas från fri leverans (9,90 EURO per hjul / fälg).
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK