Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581

Bridgestone Turanza T001, köp däcket!

Hitta dina

Turanza T001

här!

Bridgestone Turanza T001 är ett bildäck utformat med fokus på säkerhet, komfort, livslängd och bränsleekonomi. Däcket håller en hög säkerhetsnivå och har goda köregenskaper i alla förhållanden tack vare avancerad mönsterdesign och innovativ materialteknologi. Styva längsgående skulderklackar ger hög stabilitet i sidled och optimerar kontakten med vägbanan. Detta resulterar i enastående broms- och köregenskaper. Gummiblandningen har ett högt kiselinnehåll vilket borgar för att det stabila väggreppet bibehålls även på våta vägbanor.

Däckprofil

Bridgestone Turanza T001 har ett asymmetriskt mönster för ett bättre grepp under olika vägförhållanden. Breda vattenavledande mönsterspår låter vatten rinna fritt mellan däcket och vägytan. Tillsammans med riktade kanaler i de yttre blocken, som leder bort vattnet från däcket, minskar de risken för vattenplaning och förkortar bromssträckan på våta underlag.

Ekonomi

En rad komponenter samverkar för att göra Bridgestone Turanza T001 till ett ekonomiskt och komfortabelt däck. Bridgestone däcks unika NanoPro-Tech gummiblandning minimerar däckets inre friktion. Detta minskar värmeutvecklingen och ger ett lägre rullmotstånd vilket i sin tur leder till minskad bränsleförbrukning. Med en stomme som reducerar deformation och en plan slitbana får man ett jämnare slitage och ökad livslängd på däcket. Mönstret är utformat för att reducera buller och gör körning med Bridgestone Turanza T001 till en tystare och en mer behaglig upplevelse.

Kännetecken

 • Stadigt och bekvämt
 • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
 • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
 • Fri leverans
  Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
 • 14 dagars diskretionära återvändande
  Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
 • Direkt till din dörr
  Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
x
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK