Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581

Bridgestone Noranza 001, köp däcket!

Hitta dina

Noranza 001

här!

Bridgestone Noranza 001 – bäst i test 2016

Bridgestone Noranza 001 är tillverkarens hittills säkraste däck tack vare en helt ny generation av dubbar som ger bättre grepp på vis och snö. Dessa dubbar har en helt ny, åttkantig form, som enligt tillverkaren ska ge mycket bättre grepp på isiga vintervägar. Däcken har dessutom försetts med en imponerande mängd dubb. Hela 190 stycken per däck, som tillsammans ska ge närmast oslagbart grepp på riktigt isiga vägar.

Som en extra bonus har däcken även försetts med ett annat mönster än tidigare däck med bland annat en obruten mittlinje vilket gör däcket extra stabilt i sidled. Dessutom har tillverkaren skapat en helt ny gummiblandning vilket ger däcken mer stabilitet och förbättrar såväl broms - som dragförmågan. Den nya gummiblandningen ska även göra däcken mer hållbara vilket innebär att de kommer att ha en längre livslängd.

Även om vinterdäck i många fall utsätts för mindre påfrestningar än sommardäck så slits de ändå. Den mjukare gummiblandningen gör att däcken slits hårdare på exempelvis asfalt och grusväg. För att du ska veta när det är dags att byta ut dina vinterdäck har Bridgestone Noranza 001 försetts med en ny typ av slitageindikator som tydligt visar när det börjar bli dags att byta däcken. Den visar även slitaget i procent och det är tillverkarens förhoppning att denna nya typ av indikator ska få allmänheten att byta däck oftare för att minska risken för olyckor under vinterhalvåret.

 • Stadigt och bekvämt
 • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
 • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
 • Fri leverans
  Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
 • 14 dagars diskretionära återvändande
  Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
 • Direkt till din dörr
  Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
x
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK