Bridgestone

Bridgestone Blizzak LM 001 Evo, köp däcket!

Frånkr 1.215per däck
Hitta dina

Blizzak LM 001 Evo

här!

Bridgestone Blizzak LM 001 Evo – Japansk toppkvalitet

Tillverkaren från öst är en väl ansedd komponent på dagens marknaden, och det har de har varit under en lång tid. Företaget tillverkar högkvalitativa däck till motorsporten Formel 1, och denna kunskap är även märkbar i deras utbud för personbilar. Bridgestone Blizzak LM 001 Evo är inget undantag. Man har lagt ner stora resurser på att ta fram ett prisvärt däck för den privata motoristen som utlovar säkerhet, och som följer med under flera säsonger.

Bridgestone Blizzak LM 001 Evo tar dig fram med enkelhet på både is- och snötäckta vägar. Det har en bred täckyta och är täckt av 3D sik-sack sajpningar. Mönstret är helt nytt på modellen, en asymmetrisk variant som tillsammans med sajpningarna bidrar med ett överlägset grepp och kraftfull stabilitet.

Återta kontrollen med Bridgestone Blizzak LM 001 Evo

Bridgestone Blizzak LM 001 Evo är tillverkat av nya generationens gummi Multi-cell. Gummits yttre lager avlägsnar snabbare och enklare tunna vattenskikt och ger dig bättre kontroll över bilen även på helt istäckta vägar. Man har även lagt stort fokus på mönsterklackarna och kanternas grepp för att känslan av säkerhet ska förhöjas även under tuffa väderlekar. Resultatet är att din bil blir lättare att manövrera, och du kan förutspå hur den kommer bete sig under den tid på året då vägarna är som mest oberäkneliga.

Handla alltid dina däck online

tirendo.se har vi vinterdäck, sommardäck och helårsdäck från mängder av tillverkare. Oavsett om du är på jakt efter något billigt som tar dig igenom säsongen, eller mer hållbara lösningar som kan tjäna dig över flera säsonger, så finns här något för just dig. När du använder våra smarta sökfunktioner kan du filtrera bort det som inte är relevant för dig, och snabbare hitta det perfekta däcket.

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri leverans
Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
14 dagars diskretionära återvändande
Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
Direkt till din dörr
Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK