Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581
Egenskaper


Visa alla däck i den valda storleken
kr 497
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
tillgängligt
Sida 1 från 59
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Apollo däck

Apollo däck håller måttet

Apollo däck är tillsammans med Vredestein märken som tillverkas av företaget Apollo Tyres Ltd. Historien började 1972 i Indien då den första fabriken anlades, och sen dess har man expanderat till flera världsdelar och exporterat däck till över hundra länder. Apollo däck är några av världens kändaste och det är inte utan anledning. Från fabriker i Ungern och Nederländerna rullar årligen hundratusentals högkvalitativa däck ut på våra vägar, och man har lyckats täcka upp nästan alla typer av bilar och behov i det utbud som råder för närvarande.

Oavsett om du letar efter Vinterdäck, sommardäck, eller Året-runt-däck finns det en uppsättning Apollo däck som täcker dina behov. Experter på europeiska och nordiska vägförhållanden har samarbetat för att utforma däck som klarar av vårt skiftande nordliga klimat. Vill du ha extra prestanda på sommaren, vintern, eller något som klarar bägge säsonger är det bara att börja bläddra. Vi ger dig djupgående beskrivningar av varje däck som baserats på rigorös research med stor hänsyn till konsumenternas åsikter.

Apollo däck bidrar till hållbar utveckling

Apollo Tyres Ltd är ett miljömedvetet företag som allt sedan 2011 effektiviserat sin verksamhet för att minska sitt svinn och därigenom både öka produktiviteten och den positiva effekten på naturen. Att bidra till en hållbar utveckling innebär inte enbart att utföra bevarande och livgivande handlingar mot naturen. Företaget säger själva att dem vill göra mer för mindre naturliga material, vilket betyder att man minskar sitt ekologiska avtryck. Sedan de drog igång kampanjen med att förbättra sin interna verksamhet har man sett en positiv utveckling, något som förstärks av de årliga rapporter företaget sammanställer för sina aktieägare. I nuläget ligger de på en B nivå, men ambitionen är att nå till maxnivån A inom de närmsta två åren.

Apollo däck finns inte enbart till personbilar och lätta lastbilar. Företaget riktar sig åt alla möjliga kunder och fordon, bland annat bussar, cyklar, tunga lastbilar och truckar. Med denna breddade expertis kan du känna dig trygg med vetskapen att de däck du köper till din bil har utformats av mångårig erfarenhet och kunskap från däcktillverkning.

Apollo Tyres Ltd siktar högt. Inom kommande år förväntar man sig ha nått en position som den tionde största däcktillverkaren globalt sett och när målet är uppnått finns där inga tecken som tyder på att företaget tänker backa.

Köp alla dina däck smidigt online

Vi på tirendo.se arbetar för att ge dig högkvalitativa däck. Därför sammanställer vi ingående produktbeskrivningar så att du enkelt kan hitta däck som passar dina behov till punkt och pricka. När du beställer däck från oss får du hem dem på några dagar och kan utan problem montera dem på bilen, eller köra till däckservice. Det har aldrig varit så enkelt att hitta rätt däck.


Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK