Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581
Egenskaper


Visa alla däck i den valda storleken
Sida 1 från 5
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

Antares däck

Antares däck tar dig dit du ska

Antares däck är ett etablerat märke som har ett stort utbud för en lång rad olika fordon. Företaget kan ses som en all-around tillverkare som har däck inriktade på många olika nischer som bullerreducering, rullmotstånd, vattenplaning, våtgrepp, halkgrepp osv. Priserna är även generösa, men tillhör inte de absolut billigaste på marknaden. Detta gör i sin tur att du får ett däck som är bättre, och som ibland även kan mäta sig med dyrare däck från välkända konkurrenter.

Antares däck finns både som sommardäck och vinterdäck, så du kan passa på att hitta dubbla uppsättningar som ger dig bättre prestanda året runt.

Antares däck är ett betrott märke

Det kanadensiska företaget är väl omtyckt av sina kunder och får goda recensioner från både privatister och biltidningar. Genom att göra lite research innan du väljer Antares däck till din bil garanterar du att få något som gör dig nöjd och som passar din körstil.

Köp billiga däck på nätet

tirendo.se hittar du konkurrenskraftiga priser och slipper krångel från jäktande försäljare. Du kan i lugn och ro hitta däck som passar dig, din bil och din stil perfekt, och efter att du lagt din beställning kommer de hem till din dörr på nolltid.


Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK