Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581
Egenskaper


Sida 1 från 2
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

285 35 18 Däck

Hitta dina 285 35 r18 enkelt till låga priser

Börjar dina däck bli slitna? Då är det hög tid för ett däckbyte. Att skjuta upp ett däckbyte kan få förödande konsekvenser för din hälsa och ekonomi. Ojämnt slitna däck kan nämligen leda till att andra komponenter på din bil går sönder, som exempelvis drivaxlarna. I bästa fall kan en sådan skada leda till en hög räkning från din mekaniker, men i värsta fall kan det leda till olyckor i trafiken. Vänta inte med att byta dina 285 35 r18 däck när det finns högkvalitativa modeller till otroligt låga priser.

Med hjälp av vårt smarta söksystem hittar du enkelt alla 285 35 r18 däck som passar till just din bil. Allt du behöver göra är att ange vilken bilmodell du kör så sköter vårt system resten. Du kan exempelvis prova på Kinforest KF550 285/35 R18, ett däck som presterat bra i EU:s tester. Däcket ger dig ett fantastiskt grepp både på vått och torrt underlag. Vi rekommenderar verkligen däcket om du inte vet på förhand vad du vill ha, men prioriterar säkerhet och prestanda.

Smidigt att köpa 285 35 r18 online när du handlar hos oss

När du köper däck och fälgar från Tirendo.se får du alltid marknadens lägsta priser. Vi strävar dessutom alltid efter att ge dig service i världsklass genom hela köpupplevelsen. Har du några frågor om våra produkter? Du är mer än välkommen att kontakta vår vänliga kundtjänst, de besvarar dina funderingar så gott de kan. När du lagt en beställning på 285 35 r18 däck så skickar vi hem dem på bara några dagar. Det blir inte smidigare än så! Vi samarbetar dessutom med över 1000 monteringsstationer över hela landet, så om du behöver professionell monteringshjälp är det bara att kolla vilken station som ligger närmast dig.


Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK