Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581
Egenskaper


kr 5.927
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
tillgängligt
Sida 1 från 1
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

255 45 15 Däck

Hitta rätt 255/45r15 däck till din bil

När det är dags att byta däck kan det kännas svindlande att sålla bland de många alternativ som finns tillgängliga på marknaden. Därför har vi utvecklat ett smart söksystem som gör att du snabbt får fram alla 255/45r15 däck som passar till just din bil på bara några sekunder. Det har aldrig varit enklare att byta däck! Du kan i lugn och ro välja och vraka bland vårt utbud och hitta ett däck som passar både dig, din bil och din körstil. Slipp krångel när du väljer oss.

Våra 255/45r15 däck finns i alla möjliga kategorier, både när det gäller pris och kvalitet. Leta fram den kombination som för dig är mest prisvärd, och avnjut superb kvalitet ute på vägarna.

Smidiga beställningar av 255/45r15 däck

Vår filosofi på Tirendo.se är att din köpupplevelse ska bli så njutbar som möjligt. När du lagt din beställningar skickar vi därför hem dina nya däck på bara några dagar, hela vägen fram till dörren. Vi bjuder dig dessutom på frakten när du köper 255/45r15 däck. Om du har några frågor så står vår vänliga kundtjänst till ditt förfogande. Inga frågor är för stora eller små, så kontakta dem idag med dina funderingar och få svar på nolltid.

Om du behöver hjälp med monteringen så samarbetar vi med över 1000 monteringsstationer över hela landet. Du har alltid nära till ett proffs, så boka en tid idag och få fördelaktiga priser.


Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK