Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581
Egenskaper


Sida 1 från 4
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

255 40 17 Däck

Lär dig mer om 255/40-17 och köp nya biltillbehör hos Tirendo

Letar du efter nya däck till din bil? Då har du kommit rätt. Här kommer vi att gå igenom vad du ska tänka på när du ska köpa nya däck. Oavsett om du ska köpa däck med dimensionerna 255/40-17 eller några helt andra däck så finns det en rad olika saker som är viktiga att komma ihåg. Förhoppningsvis ska du känna dig trygg med ditt köp när du har läst den här artikeln.

Att välja bra däck till sin bil

Oavsett om det gäller däck med dimensionerna 255/40-17 eller några helt andra däck så är det viktigt att komma ihåg att ditt val av däck kan påverka din säkerhet. Att köra bil med allt för slitna eller gamla däck kan vara väldigt riskabelt. Däcken påverkar hur bra kontroll du har över bilen och ditt grepp mot vägbanan. Så välj kvalitetsdäck och snåla inte. Några andra saker som är viktiga att tänka på är ljudnivån på däcken, att de är miljövänliga, att de inte kostar allt för mycket och att de kommer att hålla länge.

Avslutning och avrundning

Nu har vi gått igenom några av de mest grundläggande sakerna som man behöver tänka på när det gäller att välja däck till sin bil. Lycka till med ditt däckinköp och titta gärna in på Tirendo.se. Där hittar du allt du behöver inom däck, fälgar och biltillbehör både för personbilar och specialbilar.


Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK