Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581
Egenskaper


Sida 1 från 3
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.

165 80 13 Däck

Lär dig mer idag om däck med dimensionerna 165 80 r13

När du ska köpa nya däck så bör du fundera igenom ett antal saker först. För det första ska du kolla upp så att däcken kommer att passa på din bil. Det gör du genom att titta på dimensionsangivelserna på dina nuvarande däck. Köp nya däck med samma angivelser så kan du vara trygg med att däcken kommer att gå att montera på din bil. För det andra bör du kolla upp hur bra grepp däcken har mot vägbanan. Det gäller att hitta däck som är säkra och som hjälper dig att hålla dig kvar på vägen även när det råder tuffare vägförhållanden. Det finns alltid risk för vattenplaning när det regnar mycket och du kör fort, men med bra däck så minskar du risken för att råka ut för detta obehagliga fenomen.

Kolla också dina däck med jämna mellanrum så att de inte är för slitna. Att köra med utslitna däck innebär en säkerhetsrisk. Ju mer slitna däcken är desto större risk för vattenplaning och att du tappar kontrollen över bilen. Det kan leda till allvarliga olyckor som krockar eller att du kör av vägen, särskilt stor är risken när det regnar mycket eller är halt.

Avslutning angående 65 80 r13

Genom att köpa dina nya däck hos Tirendo.se så säkerställer du att du får bra däck till bra pris. Tirendo har det mesta när det gäller tillbehör, däck och fälgar till din bil. Du hittar bland annat däck med dimensionerna 165 80 r13.


Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK