Star Performer
Vänligen notera: Däcken levereras utan fälgar
(Fälgarna på bilderna är endast i illustrativt syfte.)
Star Performer

Star Performer SPTS AS 195/65 R15 91T

Star Performer

Star Performer SPTS AS 195/65 R15 91T

Star Performer - Hög prestanda topp produkt, exklusivt märke, oslagbara i pris/prestanda förhållandet

Däckstorlek: 195/65 R15 91T 
Tillgänglighet: tillgängligt
Däcktyp: VinterdäckWi
M+S märkt
med snöflingesymbol
Hastighet: T: Godkänd upp till 190 km/h
EAN: 4717622031126
Artikelnummer: R-185129
Däckmärkning: Rullmotstånd E Våtgrepp C Bulleremission 71dB
Kundens betyg:
(121)
Vid frågor eller funderingar, kontakta oss på support​@tirendo.se
bara
kr 551
Pris per artikel, inkl. moms
Fri frakt*
2 - 5 arbetsdagar leveranstid**
30 dagars returpolicy***
Över 1.000 monteringsstationer

Lägg till produkt för jämförelse

  • Beskrivning
  • Däckmärkning
  • Kundens betyg
  • Tekniska specifikationer

Star Performer SPTS AS

Star Performer SPTS AS är efterträdaren till AS och har förbättrats jämfört med den föregående modellen. Detta däck bör därför passa till alla olika väderförhållanden. Som man kan se på kundrecensioner på Tyretest.com har detta lyckats. Tusentals testare har gett högsta betyg i alla områden. Däcken har inte bara en M+S-beteckning utan även en snöflingesymbol som officiellt klassificerar dem som lämpliga vinterdäck.

Star Performer SPTS AS finns tillgängliga i storlekar mellan 13 till 19 tum. Detta gör att förare från alla fordonsklasser kan dra nytta av dess utmärkta förhållande mellan pris och kvalitet. Som privat märke från Delticom AG kan mytyresco.uk erbjuda dig produkter av det här märket som är särskilt förmånliga. Du betalar dessutom inga fraktkostnader om du beställer mer än ett däck.

Detta är ytterligare en anledning till att välja Star Performer SPTS AS nu. Dessa däck som är märkta med M+S och snöflingesymbolen är ideala att använda på vintern eftersom de har precis rätt grepp för både våta och torra underlag. De har dessutom ett förhållande för pris och kvalitet. Kort bromssträcka, låg ljudnivå, ökad komfort, perfekt väggrepp och grepp vid höga hastigheter. Dessa däck erbjuder oöverträffad säkerhet på vinterunderlag och i osäkert väder.

EU Däckbeteckningar och Effektivitetsklasser

EU Däckbeteckningar och Effektivitetsklasser

Europeiska Unionen, genom CE 1222/2009, har gett mandat att alla däck till personbilar och nyttofordon tillverkade efter den 1 juli 2012 ska innehålla standardiserade EU Däckbeteckningar som klassificerar dem enligt tre prestandaegenskaper:drivmedelseffektivitetklassificerad från A till G,väggrepp på vått underlag klassificerad från A till G, och bullerutsläpp i decibel.

Sådana däckkategorier som ej påverkas av detta mandat inkluderar: regummerade däck, terränggående däck för yrkesmässigt bruk, racing-/sportbilsdäck, samt vissa typer av däck som är designade för att förbättra friktionsegenskaperna såsom dubbdäck, reservdäck av T-typ, däck till bilar gjorda före 1990, däck med högsta tillåtna hastighet på 80 km/h, däck till fälgar med diameter på 254 mm eller mindre och fälgar med diameter på 635 mm eller större.
Denna beteckning är avsedd att å ena sidan främja ekonomisk och ekologisk effektivitet i trafiken, samt förbättra trafiksäkerheten, och å andra sidan hjälpa konsumenter välja lämpliga däck genom att försäkra en viss grad av produktinsyn.

Ändock, beteckningen har kritiserats för att den visar bara ett väldigt begränsat antal egenskaper. Branschkunniga anser att det finns många fler däckegenskaper som är viktiga och relevanta för trafiksäkerheten, inklusive men inte begränsade till vattenplaningsegenskaper, körstabilitet, produkt förväntade livslängd, produktegenskaper på våta och torra vägbanor annat än ”väggrepp på vått underlag”, egenskaper i snö.
Däcktillverkare föreslår att testresultaten från olika institutioner och branschtidningar bör fortsätta vara en viktig informationskälla för slutkonsumenten, därför att de fokuserar på ett brett spektrum av däckegenskaper.

Star Performer SPTS AS tyre review

Genomsnittsresultat av 121 testbedömningar
Grepp på torrt väglag
Bromsförmåga på torrt väglag
Grepp på vått väglag
Bromsförmåga på vått väglag
Grepp på snö
Körkomfort
Ljudnivå inne i bilen
Däckslitage
Bränsleförbrukning
Antal körda kilometer 33 341 880
08.01.2020 from Robert Ribon
Tycker att dom ärbättre än dom mer tjända märkerna om jag ska ta hänsyn till pris och kvalitet
12.05.2019 from Kenneth Anteskog
Bra däck på snö ganska bra på is
08.03.2019 from Roger Westerlund
Alldeles för högt vägljud på var asfallt. Annars ett mycket bra vinterdäck
28.02.2019 from Karl Rosberg
Detta är första gången jag testar "året runt däck" och jag har inte blivit besviken. Jag är intresserad av ett däck med bra grepp och lite buller och det tycker jag att jag fått - nu i februari månad har jag haft tillfälle till körning på såväl sommar-. höst-, och vintervägar med eller utan snö och is. Däcken har gjort sitt jobb och aldrig visat prov på att fallera, vare sig i snö eller regn. Nu hör det till saken att jag är 66 år gammal och har i mitt tidigare yrke kört tusentals mil med "fri fart", någon lust att nu för tiden köra annat än lugnt och fint är inte intressant; däcket har alltså inte körts under några som helst pressade eller extrema situationer, bara i min vanliga lunk och till det ändamålet kan jag rekommendera produkten till vem som helst med samma eller liknande körvanor! Avslutningsvis vill jag tillägga att jag inte tror på att ett däck med ett välkänt varumärke skulle vara så mycket bättre och kosta tusentals kronor mer bara för namnet...? En faktor återstår, som jag ännu inte kan uttala mig om; däckets livslängd! Innan jag köpte "året runt däck" hörde jag mig för hos diverse personer; påfallande många hävdade att sådana däck slits ner över en sommar därför att gummiblandningen är för mjuk för varma vägar... Vi får se, men nog lät det som en ramsa, som utan riktig grund spridits från mun till mun på välkänt papegoje manér. / Karl Rosberg
Se fler recensioner
Märke Star Performer
Säsong
Modell SPTS AS
Dimension 195/65 R15 91T
Bredd 195
Däckets profil 65
Construction type R
Däckstorlek 15
Belastningsindex 91
Hastighetsindex (T)
With/Without Valve (TT/TL) Däck kräver slang
M/C Nej
*Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
**Över 90 % av våra beställningar når kunden inom den angivna leveranstiden.
***Fälgar och kompletta hjul exkluderas från fri leverans (9,90 EURO per hjul / fälg).
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK