18 tums fälgar

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Märke:
Modell:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

18 tums fälgar

18 tums fälgar i lättmetall är i princip ett måste om det är viktigt för dig med utseendet på din bil. Aluminiumfälgar bidrar till att din bil blir snyggar och ser häftigare ut. De kan vara dyrare än stålfälgar, men det kan det vara värt. Många lägger gärna några extra kronor på att få till sin bil så att den ser bra ut. Detta är dessutom pengar som du brukar få tillbaka vid försäljning av bilen. Bilderna i en annons påverkar nämligen slutpriset på en bil oerhört mycket. Oavsett om du ska köpa 18 tums fälgar eller några helt andra fälgar så rekommenderar vi alltså lättmetallfälgar.

Fördjupad information om aluminiumfälgar

Det finns massor av olika varianter av 18 tums fälgar att välja bland! Om du letar ett tag kommer du hitta någon variant som passar just dig och din bil. För det gäller att fälgen passar ihop med din bil annars blir inte din bil ett dugg snyggare utan du får istället en motsatt effekt.

Avslutning och avrundning

Lättmetallfälgar väger inte lika mycket som stålfälgar vilket gör att man får en betydligt bättre kylning till bromsarna. Det gör att man får en bättre bromsverkan. Detta är en säkerhetsfråga och något som kan motivera ett inköp av nya lättmetallfälgar även om du inte är noga med utseendet på din bi. Att köra bil är bland det farligaste som de flesta av oss gör i livet och därför är det viktigt att tänka på säkerheten. När du ändå beställer nya däck kan det vara läge att köpa nya fälgar på samma gång. Ofta kan du få både och till ett paketpris. Köp gärna dina nya fälgar hos Tirendo.se.

Nyhetsbrev

Anmäl dig nu till nyhetsbrevet och få alltid de senaste nyheterna och bästa erbjudanden direkt i din e-postadress.