15 tums fälgar

Här hittar du aluminiumfälgar till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 6 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Märke:
Modell:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Köp fälgar 15 tum hos Tirendo.se

Är du intresserad av att fördjupa dig kring olika sorters fälgar och kanske köpa fälgar 15 tum? Då har du kommit helt rätt. Här kommer vi att fördjupa oss i hur man vet att fälgarna man tänker köpa passar till ens bil. Vi kommer också titta närmare på var du kan köpa billiga fälgar 15 tum.

Hur vet jag vilka fälgar som passar till min bil?

Om du ska köpa hjul eller fälgar 15 tum så behöver du försäkra dig om att hjulen eller fälgarna kommer att passa på just din bil. Kolla först upp hur många hjulbultar som dina hjul är monterade med idag, det brukar vara 4 eller 5 stycken. Men tyvärr räcker det inte att kontrollera detta, olika tillverkare har dessutom olika bultdiameter (bultcirkel), så med andra ord är det så att måttet mellan hjulbultarna varierar. Det smidigaste och enklaste sättet att kontrollera om fälgarna passar till din bil är att använda sig av en så kallad fälgguide. Du hittar dessa på webben. När du vet vilken fälg som passar till din bil så är det dags att ta reda på vilka däck som passar. Det gör du genom att kolla specifikationerna på dina nuvarande däck på din bil. Där hittar du de uppgifter som du behöver vad gäller mått.

Avslutning och avrundning

Nu har vi tittat närmare på hur du ser att de fälgar du tänker köpa kommer att passa på din bil. Förhoppningsvis känner du dig trygg med att kunna köpa fälgar som kommer att passa. Men valet kan ändå vara svårt. Lättmetallfälgar är helt klart det snyggaste och mest praktiska alternativet. Men nackdelen är att de kostar betydligt mer än vanliga plåtfälgar. Oavsett vilka fälgar du vill ha så hittar du det du söker hos Tirendo.se. Där hittar även du prisvärda och högkvalitativa däck till din personbil och till ditt specialfordon. Dessutom finns det tillbehör till din bil, så som motorolja och reservdelar till bra priser.

Nyhetsbrev

Anmäl dig nu till nyhetsbrevet och få alltid de senaste nyheterna och bästa erbjudanden direkt i din e-postadress.