Biltillbehör

Allt för din bil

  • Leverans av tillbehör
    Från och med ett beställningsvärde på 490:- är leverans gratis. Annars tillkommer leveranskostnader på 38:- per beställning. Returfrakten är gratis.
  • 30 dagars returrätt
    Om du inte är nöjd med din beställning kan du skicka tillbaka den till oss inom 30 dagar gratis.
  • Säker betalning
    SSL-certifikatet garanterar säker betalning med den betalningsmetod du väljer.

Högre körglädje med rätt biltillbehör

Tillbehör till din bil gör körningen mycket enklare och bidrar även avsevärt till säkerheten. Oavsett om det är säkerhetsvästar, snökedjor eller xenon-lampor, är vårt utbud av biltillbehör stort och erbjuder rätt produkter för varje tillfälle. Vi tillhandahåller produkter från välkända tillverkare och även av OEM-kvalitet.

Den optimala förberedelsen inför längre resor

I sektionen bil & tillbehör kommer du hitta allt för att förbereda inför resor. Du kan till exempel köpa kylväskor för att transportera mat på sommaren, som använder väldigt lite ström. Solskydd eller transportväskor är också användbara när man är ute på vägarna.

Vi erbjuder dock inte bara användbara tillbehör för när du kör, utan även för när du tar en välförtjänt paus. Du kan skydda bilen mot vädrets makter eller smuts från insekter genom att använda hel- eller halvtäckande överdrag som lätt dras över din bil.

Biltillbehör för interiören

Du kan även utrusta din bils interiör med användbara biltillbehör. Vad sägs till exempel om nya sätesöverdrag? På grund av deras konstanta användning bör de bytas efter en viss tid. På vintern är uppvärmda överdrag väldigt bekväma när du annars hade behövt sitta kallt på morgonen.

Bra underhåll förlänger livslängden

Fordon utsätts alltid för föränderligt väder. Korrosion och rost är de huvudsakliga hoten, och de kan bildas snabbt samt orsaka skada på din bil. Tirendo erbjuder ett stort urval av biltillbehör för dessa typer av problem, så att du får hjälp med att ta god hand om din bil. Våra underhållsprodukter med högt vaxinnehåll skyddar lacken utan att lämna ränder eller repor. Avfrostare för dörrlås, underredesbehandling och underhåll för elektronik är de perfekta följeslagarna för resor och kan enkelt förvaras i fordonet.

Rengöringsprodukter för textil, interiör och förarhytt bidrar till att underhålla bilens inre och skydda det mot nya fläckar samtidigt som det får en härlig doft. Rengöringen och underhålet blir enklare med rätt tillbehör, såsom högkvalitativa borstar, svampar och poleringsmaskiner.

Inget fungerar utan olja

För att minimera slitage och friktion är det rekommenderat att använda olika oljor och tillsatser. De skyddar mot sediment samt korrosion och förlänger därmed bilens såväl som de individuella komponenternas livslängd. Utbudet av biltillbehör inkluderar transmissionsolja för mjukare växlingar, motoroljor för smörjning samt tillsatser för enklare flöde.

Biltillbehör för klanderfria däck och hjul

Tirendo erbjuder även ett stort utbud av tillbehör för däck och hjul. Däck är den enda kontaktytan mellan fordonet och vägen, och bör därför alltid vara i toppskick. Endast då kan de bidra till säkerheten för föraren och passagerarna.

Vidare är navkapslar väldigt hjälpsamma för att skydda fälgarna mot att skadas av stenar och andra smällar. Av denna anledning erbjuder vi ett urval av väldesignade navkapslar från välkända tillverkare.

För att förvara sommar- och vinterdäck säkert inkluderar även vårt sortiment av biltillbehör utrustning för optimal däckförvaring, vilken förebygger deformering i fall av tryckförlust. Vidare är det viktigt för varje bil att ha ett haveri-kit så att däck kan bytas eller repareras i nödsituationer.

Slipp oro i varje årstid med rätt biltillbehör!

Gör din semesterresa så behaglig som möjligt:

Steg 1:Installera solskydd på rutorna i baksätet för att skydda barn eller husdjur från oönskade strålar. I vår butik hittar du det klassiska skyddet med en stilren pandadesign som ser bra ut på varje bil.

Steg 2: Ta det kallt! För att undvika att bli för varm under långa sommarresor är det logiskt att installera en kylväska. Du kan fylla den med vilka drycker du vill och kanske även lite snacks för att hålla dig själv och dina småttingar nöjda och glada.

Steg 3: Packa takboxen! För att undvika att packa för mycket inne i bilen och göra det varmt bör du använda en takbox. Se dock till att inte packa den helt full, utan istället jämnt och inte för tungt. Vidare ska du se till att ha boxens hastighetsbegränsning i åtanke när du kör.

Förbered din bil inför vintern nu!

Vintern kan göra det jobbigt att köra. Fönster och dörrar fryser snabbt och snö på rutan kan göra det svårt att se. Använd rätt biltillbehör, såsom avfrostare, isskrapor och frostskyddsmedel, för att invänta vinterssäsongen med lugn i sinnet.

Gör ett bidrag till din säkerhet


Enligt statistik från Trafikverket skadades 4,600 personer allvarligt i den svenska trafiken under 2016. Att ha med sig ett första hjälpen-kit i bilen är inte bara obligatoriskt, utan även vitalt för att kunna agera vid nödsituationer. Vi erbjuder dessutom biltillbehör såsom starthjälpare och nödverktyg för när din bil drabbas av ett haveri. Skydda dina passagerare och dig själv, för olyckor kan ske plötsligt och ibland inte undvikas.

Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK