Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22):
+46 (0) 101992581

Vredestein Grip Classic, köp däcket!

Hitta dina

Grip Classic

här!

En artikel som bidrar till dina kunskaper om Vredestein Grip Classic däck

Vredestein Grip Classic däck är ett däck som erbjuder utmärkt grepp på sand och lera, med optimerat mönsterdjup har däcket god hantering på de flesta väglag. Dessutom är det utvecklat för att hantera vattenplaning på ett extra bra sätt. Däcket passar utmärkt till fyrhjulsdrivna fordon.

Företaget Vredstein har tillverkat däck under lång tid med fokus på innovation. Hela företaget präglas av en pionjäranda som inspirerar medarbetarna till att tillverka bästa möjliga däck. Säkerheten på vägarna har verkligen blivit högre på senare år och det har delvis med nya teknik inom däcktillverkning att göra. På Vredstein ägnar man massor av tid åt att utveckla och testa nya typer av däck. Det hårda arbetet har gjort att man har fått flera fina utnämningar i oberoende däcktester. Vredstein är experter på året-runt-däck. Deras däck har utmärkta egenskaper som gör att du känna dig trygg även vintertid. Förutom däck till bilar tillverkar Vredstein också däck till cyklar, bland annat till tävlingscyklister. Dessutom är Vredstein duktiga på tillverkning av däck för lantbruk. Ett av de däck som Vredstein är mest stolta över är Vredestein Grip Classic däck.

Fördjupad information om att välja rätt däck

När du ska välja rätt däck till din bil finns det några saker som du behöver tänka igenom. Se till att du hittar ett däck som har bra grepp mot vägbanan och som passar för det klimat som gäller där du ska använda din bil. Om du bor i det kalla norr så är det läge att satsa på dubbdäck vintertid, för bästa grepp och prestanda. Bor du i de södra delarna så kan det kanske räcka med året-runt-däck, som är både smidigare, billigare och enklare att hantera. En annan sak som är viktiga att tänka på när det gäller inköp av nya däck är att däcken ska hålla länge. Det kommer att bli dyrt om du måste byta ut däcken inom kort. Så kolla upp hur hållbara dina nya däck är. En tredje sak som vi tycker är viktig är miljöpåverkan. Vredestein Grip Classic däck är ett bra alternativ.

Avslutning och avrundning angående Vredestein Grip Classic däck

Köp dina nya tillbehör till bilen hos Tirendo.se. Där hittar du det mesta du kan behöva när det gäller däck och fälgar. Tirendo erbjuder högkvalitativa däck till riktigt bra priser. Det är enkelt och smidigt att lägga en beställning. Du kan exempelvis köpa Vredestein Grip Classic däck.

 • Stadigt och bekvämt
 • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
 • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
 • Fri leverans
  Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
 • 14 dagars diskretionära återvändande
  Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
 • Direkt till din dörr
  Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
x
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK