Viking

Viking FourTech All Season, köp däcket!

Hitta dina

FourTech All Season

här!

Kör på ett däck året runt – Viking FourTech All Season

Viking FourTech All Season är det perfekta valet för dig som tycker det är bökigt att hålla koll på när det är dags att byta däck. Modellen är en modern utveckling som tillhandahåller god säkerhet både på sommaren och vintern. Mittsektionen har de klassiska karaktärsdragen hos ett vinterdäck. De riktade mönsterblocken och sik-sak sajpningarna säkerställer att du får ett bra grepp på snö och is, vilket leder till att bromssträckan effektivt blir kortare.

Man har på ett estetiskt tilltalande vis även integrerat tre längsgående spår på Viking FourTech All Season. Spårens syfte är att forsla undan vatten från bilens körbana både under sommaren och vintern, men då stora skyfall främst uppkommer under sommarhalvåret ser vi detta som ett snyggt designdrag där man fått det bästa av säkerhet från både sommar- och vinterdäck.

Kör stabilt med Viking FourTech All Season

De robusta skuldrorna på Viking FourTech All Season bidrar till en stabilare körning på torra vägar. Faktumet att de är breda gör också att man får ett förstärkt skydd mot sladd i kurvorna på vintervägar. Allt som allt är Viking FourTech All Season ett innovativt bevis på hur grymt ett däck kan bli när man lyckas tackla årets alla överraskningar.

Köp nya däck direkt på internet

När du handlar däck på tirendo.se mottar du alltid service i världsklass. Har du frågor? Vår kundtjänst finns alltid här för att hjälpa dig hitta rätt däck till din bil. Vi tillhandahåller alltid snabba leveranser och låga priser för att det ska vara så bekvämt som möjligt för dig att byta däck.

  • Stadigt och bekvämt
  • Beställ enkelt och smidigt med fri leverans
  • Välj din däckstorlek och börja spara idag!
Fri leverans
Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
14 dagars diskretionära återvändande
Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
Direkt till din dörr
Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
Vi användar cookies. Vid bruk av websidan samtycker du med deras användning.
OK