Kundtjänst (Mo–Fr: 7–22): +46 (0) 101992581

Nankang Sportnex AS-2+ ZPMS, köp däcket!

Hitta dina

Sportnex AS-2+ ZPMS

här!

Nankang Sportnex AS-2+ ZPMS – Punktering tillhör det förflutna

Nankang Sportnex AS-2+ ZPMS är en utveckling av Nankang Sportnex AS-2+ som anpassats för moderna bilar med lufttryckskontroll-system. Däcket är ett run flat däck som innebär att det är helt punkteringsfritt. Har du en modern bil? Då är detta är däck för dig! Glöm allt vad punktering heter, och håll dig säker ute på sommarvägarna.

Nankang Sportnex AS-2+ ZPMS har alla egenskaper som vi behöver under den svenska sommaren för att vara säkra ute på vägarna. De breda längsgående spåren forslar effektivt bort vatten från din körbana vilket minimerar risken för vattenplaning. Det här däcket är perfekt om du har ett lufttryckskontroll-system i bilen. Utnyttja din bils maximala kapacitet redan idag!

Köp Nankang Sportnex AS-2+ ZPMS bekvämt online

Oavsett om du är på jakt efter just Nankang Sportnex AS-2+ ZPMS eller något annat av våra tiotusentals däck så hjälper tirendo.se dig hitta rätt i däckdjungeln. Våra smarta sökfunktioner låter dig sortera bort irrelevanta modeller på nolltid. Med några få knappklick får du fram endast de däck som passar din bil, och du kan även välja att endast se däck från dina favorittillverkare. När du väl hittat en uppsättning som passar dig och din körstil, och lagt din order, så tar det bara några få dagar innan du har däcken hemma hos dig. Har du inte möjlighet att montera dem själv? Inga problem! Vi samarbetar med över 1000 monteringsstationer över hela landet, så du har aldrig långt till professionell hjälp. Det ska vara bekvämt att köpa däck, så handla från oss idag och känn dig tryggare ute på vägarna!

 • Stadig och bekväm körning
 • Beställ enkelt och bekvämt med fri leverans
 • Välj din däckstorlek och spara idag!
 • Fri leverans
  Vi vill göra ditt köp så enkelt som möjligt och det är därför gratis leverans för alla beställningar.**
 • 14 dagars diskretionära återvändande
  Om du inte är nöjd med din beställning, kan du skicka det tillbaka inom 14 dagar, utan extra kostnad.
 • Direkt till din dörr
  Vi kommer att leverera däck direkt till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar, kostnadsfritt och redo att installeras.**
x

Tirendo.se använder cookies för att du ska kunna få den bästa möjliga upplevelsen på vår hemsida. Genom att använda sidan samtycker du till användningen av cookies.

OK Mer info